"Soykırım tam da bu değil mi?" Almanya'nın önde gelen aktörlerinden 88 yaşındaki Dieter Hallervorden, seslendirdiği "Gazze Gazze" adlı şiir nedeniyle Alman medyasında "Yahudi düşmanı" olmakla suçlandı.

GERÇEKLERİ SÖYLEDİ DİYE YAHUDİ DÜŞMANI İLAN EDİLDİ

Alman şarkıcı, söz yazarı ve siyasetçi Diether Dehm ise kaleme aldığı şiir nedeniyle medyada "Yahudi düşmanı" olarak yaftalandı.

Yorumlar 117 Yorum Var
  • coban 10.05.2024 21:06
    yaaa.. ist böyle BATI.. siz Türkiyede rahat konusabiliyorsunuz.. ama biz almanyada, fransada, ingilterede, abd de elestiri yapinca, sosyal medyama filistin bayragi koyunca acaba evimizi basacaklarmi diye düsünmeden edemiyoruz.. Türkiyede konusmak kolay.. gelin avrupada mücadele edin bakalim.. Helal olsun Dieter Hallervorden e..
  • blnt 10.05.2024 18:47
    bizim aktörler hadi neyse onlar şimdi chp li belediyelerinden yüklü yaz konseri parası hayali ile uğraşıyorlar ama bir de bizim milli pediatri derneğimiz var milyonlarca çocuk doktorunun aidatları ile kıbrısın en güzel otellerinde konferanslar verirlerken bir kez dahi gündemlerine almamaları kınamamaları ne garip değil mi acaba derneğin merkezi abd de olması ve yahudi lobisinden mi çekiniyorlar
  • Mehmetx 09.05.2024 16:33
    Bizim aktörlerimiz de pavyon dizileri, mafya dizileri, ideolojik düşmanlık dizileri çekmekle meşkul.
  • elın mışk 09.05.2024 13:49
    Yine gözyaşı yine bombalar Yine karanlıklar yine çığlıklar. Ne zaman insan uslanacak Ne zaman dünya utanacak. Yine sapıklık yine hüsran var Yine kin nefret var yine bozgun var. Ne zaman insan uslanacak Ne zaman dünya utanacak.
  • Meçhul 09.05.2024 11:42
    Rabbim seni İmanla, İslamla şereflendirsin. Amin
Daha fazla yorum görüntüle