Kocaeli’nin İzmit ilçesinde otomobilin yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan 23 yaşındaki kadına çarptığı kazanın kamera kaydı ortaya çıktı. Görüntüde, otomobilin çarpmasıyla kadının havalanarak takla attığı ve metrelerce savrularak yola düştüğü görülüyor.

Karabaş Mahallesi D-100 yan yol İstanbul istikametinde dün meydana gelen kazada, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan 23 yaşındaki Esra A.'ya, M.K.E. (27) idaresindeki 41 ARD 130 plakalı Fiat marka otomobil çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar Esra A.'nın yardımına giderken, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinde ilk müdahalesi yapılan Esra A., ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

FECİ KAZA KAMERADA

Öte yandan, kaza anı yaya geçidinde duran bir diğer aracın yol kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntüde, yaya geçidinden geçen kadının otomobilin çarpmasıyla havalanarak takla attığı ve metrelerce savrularak yola düştüğü anlar yer aldı. Ayrıca kazayı gören çevredeki vatandaşların kazazedenin da yardıma gitti görüldü.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Kadir 11.05.2024 15:17
    Herkesin sizi Gördügünü Düşünmeyin Böyle Düşünüyorsanız Böyle Kazalar Başınıza Sık Gelebilir Yaya Geçitinde Öncelik Hakkı Sizinde Olsa Kontrolsüz Geçiş Yapmayın Bu Kazada Sürücüde Hatalıdır Yayada Hatalıdır Dikkatli Olursak Kazaların Önüne Geçilebilir
  • Selçuk 10.05.2024 22:32
    Bu videoda belli değil ama diğer videolarda görünüyor. Arabaya yesil yanarken yaya yola atlıyor. Yani şoför de hiç suç yok bence. Ayrıca hızlıda değilmiş ki 5-6 metrede durabilmis. Allah şifa versin diyelim.
  • TRakya59 08.05.2024 16:19
    Şoför de hatalı Yaya da hatalı, haricen şu kamera kaydının olduğu araçta hatalı, yayanın görüşünü kapatacak nokta da durmuş, otomobil şoförü hatası yaya geçidi bölgesini girişi hızlı, yaya nın hatası sağını solunu kontrol etmeden nasıl olsa öncelik benim deyip bakmadan geçmeye çalışması.
  • Suat Aksu 08.05.2024 14:21
    Minibüstr kurnazlık yapıp yaya yolundan ileri gidiyor. Sen yaya yolunada nasıl durursun arkadaş. Yayamızda maşşallah evde yürür gibi yürüyor. Bi sağına bak gelen giden var mı. Kazayı yapan vatandaşta körmüsün kadın çıkmış artık yola yaya geçidi gördün mü yavaşlayın be. Hepinizin mi acelesi var ben anlamadım. Rabbim şifa versin.
  • Deniz 08.05.2024 13:51
    Çarpan araç kadar yaya geçidinde bekleyip gelen araç görüşünü kapatanlarında suçu var.
Daha fazla yorum görüntüle