Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad, Devlet Başkanlığı'nın kendisine lösemi teşhisi konulduğunu açıklamasından günler sonra bir video mesaj yayınladı. 

Esma Esad, kendisine "Akut Myeolid Lösemi (AML)" teşhisi konulduktan sonra "muhabbet ve destekle dolu pek çok mesaj aldığını" söyledi. Esma Esad, "Bu muhabbet dolu mesajlar, bu koşullar altında aile olarak bize daha çok güç verdi." ifadelerini kullandı.

"Bu hastalıkla mücadele eden herkesin, sadece hastalığı yenmek için değil, aynı zamanda sevdiği ve hizmet etmeye bağlı olduğu kişilerden uzaklaşmaya katlanmak için de güç ve irade sahibi olması gerektiğini" söyleyen Esma Esad, "Bu mücadeleyi, inanç, Allah'a sonsuz güven, dualarınız ve muhabbetinizle yürüteceğim. Yakında görüşmek üzere" dedi.

MEME KANSERİNİ YENMİŞTİ

Suriye Devlet Başkanlığı, 21 Mayıs Salı günü yaptığı açıklamada, Esma Esad'a lösemi teşhisi konulduğunu duyurmuştu. Yapılan açıklamada, 48 yaşındaki Esma Esad'ın izole olmasını gerektirecek "özel bir tedavi protokolüne" alınacağı ve bu sebeple kamuoyu önündeki etkinliklere katılmayacağı ifade edilmişti.

2018 yılında meme kanserine yakalanan Esma Esad, Ağustos 2019'da yaptığı açıklamada, meme kanserini tamamen yendiğini söylemişti.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Osman 25.05.2024 18:27
    Hey Gidi Hey Zalimlere bir gün dedir Hazreti Mevla tallahi ile kaderse Allahu Âleynâ onca onca on binlerce insanın ahını aldınız ya. Öldürdüğünüz Çocuklardan dua isteyin tamam mı acımıyorum size
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek