Çorum’un Alaca ilçesinde 2’si polis 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Yıldızhan Mahallesi Zile Caddesi’nde Aslan A. yönetimindeki 19 ADY 154 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak 19 A 7672 plakalı resmi polis ekip otosuna çarpmıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan polis otosu park halindeki iki otomobile çarparken, araçlarda maddi hasar meydana gelmişti. Kazanın ardından ortalık savaş alanına dönerken, olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatmıştı. Kazada polis memurları Burhan Kayhan (31) ve Kadir Yanıçum (34) ile Ömer Çelik (47) yaralanmıştı. Yaralı polisler ve vatandaş, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Kazanın ardından sürücü Aslan A. gözaltına alınırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde 19 ADY 154 plakalı aracın polis ekip otosuna çarpması ile ekip otosunun yanında bulunan bir polis ve vatandaşın savruldğu görülüyor.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor

Yorumlar 31 Yorum Var
  • durmuş 01.07.2024 16:14
    Olayın baş sebebi motorcudur. Hem ani olarak, hemde hatalı bir şekilde dönüş yapıyor. Bunlara çok karşılaşıyoruz. Bunlar birçok kazaya sebebiyet veriyor. Aracın orda durma şansı yok. frene bassa bile motorcuyu ezerdi. iyi bakaın.
  • yavuz keskin 30.06.2024 12:47
    Görüp frene basmalı virajda frene bastığın için sağa yatıp park eden araçların üstüne gitmelisin. Bunların hiç biri yok.Tekerleklere baktığımda yerde fren izide yok. Polis aracının akordion olmuş aşırı hız kural hatası bir çok yönden hatalı.
  • vatandaş rıza 30.06.2024 12:14
    kazanın baş mimarı motorlu çöp toplayıcısı çaktırmadan sıvıştı gitti fakat araçta bayağı hızlıymış olan görev başında olan polislere oldu çok geçmiş olsun..
  • cihad 30.06.2024 12:03
    Kağıt toplayıcı motosiklet ortalığı perişan etmiş
  • Qertt 30.06.2024 11:53
    Sürücü direksiyon konrolünü kaybetmemiş yola kurallara uymadan çıkan ve hiç denetlenmeyen elektrikli araca çarpmamak için manevra yapmış. O polisler o elk. Aracı denetleseler bu kaza olmazdı. Denetim yok. Çoluk çocuk gözü görmeyen yaşlı trfk. Kuralını bilmeyen herkes o araçlardan kullanıyor. Kanuni düzenleme şart ama kim yapacak.
Daha fazla yorum görüntüle