Ekrem İmamoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İBB'nin sorumluluğundaki Vaniköy'de bulunan kaçak villayı yıkmasına tepki gösterdi.

İmamoğlu, bir muhabirin konuyu hatırlatması üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya bakanlığı... Hüzünle izliyorum arkadaşları. Milletimiz adına kötü bir sınav veriyorlar. Bir oyuncak bulduk üstünde ne yaparız diye hareket etme anlayışı tam da Bakanlığa ve Bakan'a yakışıyor. Üzülüyorum bu tür seviyelere inmelerine..."

EJDER BATUR'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Dr. M. Ejder Batur İmamaoğlunun bu sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Batur, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kuallandı:

"Hüzünle izlemeyin, üzülmeyin; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’mızın çalışmalarını gıptayla takip edin. Bu arada oyuncak dediğiniz İstanbul Boğazı; ekibinizin korumakla mükellef olduğu Dünya’nın incisi…"

Yorumlar 114 Yorum Var
  • Rijit 08.09.2024 00:23
    Bu ne Pişkinlik yaaa?
  • YILDIRIM 06.09.2024 17:35
    Sanki kendileri başka bir şehirin belediye başkanıymıi gibi konuşuyorlar. Aga bu kaçak yapılar senin yönetimindeki şehirin göz bebeği bir alanda yapılıyor. Uyan da balığa gidelim. Yüzü kızarmadan başkasını suçlayabiliyor, pes Vallahi. Bu tipleri İstanbullu kendisi seçti, oh olsun diyeceğim, ama Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri'nin emanti olduğundan buna dilim varmıyor.
  • İbrahim karacabay 06.09.2024 16:54
    Allah bu zihniyete fırsat vermesin
  • İbrahim karacabay 06.09.2024 16:52
    Bir şey anlayan varmı
  • İrfân 06.09.2024 14:22
    Hakıkaten çok pişkın özel bir eğitimden geçtiği kesin
Daha fazla yorum görüntüle