Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Gülüç beldesi Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, oğlu ile daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen baba oğlunu darp etti.
Olay 18 Eylül akşamı Karadeniz Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu N.D. ve aralarında belediye personelinin de bulunduğu şüphelilerle birlikte terminale geldi. Burada aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Abdurrahman G. (19) ve babası Oğuz G.'yi (49) darp etti. Bu sırada terminalin güvenlik görevlileri de durumu ekiplere haber verdi.
Terminaldeki vatandaşların araya girmesiyle birlikte Demirtaş ve beraberindekiler terminalden ayrıldı. Darp olayı sonrası yaralanan baba oğlu ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken Gökhan Demirtaş ve oğlu N.D.'nin polis merkezinde ifadelerine başvuruldu.
24.09.2024 17:21
“3. SAYFA” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Kurdi
25.09.2024
01:00
Ülke muhalefeti tam bir kaos yapı.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Özel biri
25.09.2024
00:24
Baba oğlunu dovduren belediye başkanı bir yağlı mermiyi haketmis umarım yaptığı yanına kar kalmaz uzukmeyiz hakeden hakettigini bulur .
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
Subhi
25.09.2024
00:08
Belediye başkanı böyle yapacak otogara adam dövmeye gidecek seçilmiş olmak bu yetkiyimi veriyor yazıklar olsun ! Ev sahibi adminde zırvalamış yok atatürk ilkelerine bağlı olarak falan, bu zihniyet bütün ahlaksızlığı yapmaya ve atatürkün arkasına saklanmayı meslek edinmişler ! Tüüüüh….
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
-
Abdullah64
25.09.2024
00:00
Kula Chpli Belediye başkanı içerde aynı halttan.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
Talip önver
24.09.2024
23:53
Tek kelimeyle yaziklar olsun....
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle