Rusya'da 24 Eylül'de Sverdlovsk Bölgesinde ikamet eden 33 yaşındaki Evgeny Golubchikov, yerel bir boksör-işadamı olan Konstantin Rebdev'i av tüfeğiyle iki el ateş ederek vurdu. 

"ÖLDÜRMEK İSTEMEMİŞTİM"

İki gün sonra gözaltına alınan Golubchikov savunmasında "Öldürmek istememiştim" dedi.

Güvenlik kamerasından alınan görüntülerde Konstantin'in VAZ-2114 marka arabasına yaklaştığı görülüyor. O sırada Evgeny Golubchikov onu bekliyordu. Yanında bir çanta içinde bir av tüfeği vardı. Birkaç saniye sonra Evgeny Konstantin'e ateş etti, Konstantin kaçmaya çalıştı ve Evgeny tekrar ateş etti.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Olayla ilgili olarak bölge emniyet müdürlüğü basın servisi başkanı Valery Gorelykh'nin açıklaması şu şekilde; "Şahsın aceleyle geri çekildiği ve gizlendiği iddia edilen olay, saat 23:00 sularında "Dynasty" adlı kafenin yakınlarında meydana geldi. İlk verilere göre, kişisel husumet nedeniyle, resmi olarak çalışmayan ve daha önce hırsızlık ve soygun suçlarına karışmaktan hüküm giymiş bir bölge sakini, av tüfeğiyle hasmına iki el ateş ederek hayati tehlikesi olmayan yaralar açmış, ardından kurbanın VAZ-2114 gri-yeşil renkli aracına binerek olay yerinden ayrılmıştır."

Yorumlar 0 Yorum Var