İstanbul Sarıyer'de üniversite öğrencisinin başına, yolda yürüdüğü esnada karton fabrikasının 1. katındaki demir korkuluk düştü. Başından yaralanarak yere yığılan genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KALDIRIMDA YÜRÜYEN ÖĞRENCİNİN BAŞINA DEMİR KORKULUK DÜŞTÜ

Olay, 8 Ekim Salı günü saat 09.00 sıralarında Sarıyer Ayazağa'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yazılım mühendisliği okuyan 20 yaşındaki Emir Öksüzoğlu, sabah saatlerinde üniversiteye gitmek için evinden çıktı. O sırada yol üzerinde bulunan karton fabrikasının 1. katındaki demir korkuluk, yerinden çıkarak yolda giden Öksüzoğlu'nun başına düştü.

Çarpmanın etkisiyle savrulan öğrenci, başından yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından 20 yaşındaki öğrenciyi Şişli'deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Gencin başına dikiş atıldığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

YÜREK SIZLATAN ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Üniversite öğrencisinin başına demir korkuluk düştüğü ve çevredekilerin koşarak yanına gelip müdahale ettiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Özel biri 11.10.2024 00:41
    Demir korkuluk kopuyor aslında çanağa vuruyor çanak anten korkuluğun hem hızını alıyor hem de dikilmesinin önüne geçiyor çanak olmasa çocuk belki de ölecek ayrıntıya dikkat edin
  • Hasan 11.10.2024 00:10
    Türkiye'de sokakta yürürken kesinlikle Can güvenliği yok ben Avrupa'da yaşıyorum burada balkonlardan en ufak bir şey düştüğünü görmedim ama İstanbul'da yürürken balkonlardan aşağı bardak düşüyor çiçek düşüyor saklı düşüyor Bu ne sorunsuzluk Bu ne ciddiyetsizlik bunun Hiçbir yaptırımı yok mu
  • Dobraci izmir 10.10.2024 22:52
    İnsanları tek hatası,yapana bakması,yaptırana bakan yok,tefekkür eden yok
  • Mustafa 10.10.2024 22:49
    Bu ülkede yaşamak tam olarak bir şans işi. insan hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğu başka bir ülke var mı sanmıyorum!
  • kadir 10.10.2024 22:44
    Gecmis olsun kardesim derhal bir avukat bul yoksa firma demirimi yamulttun diye dava acabilir.
Daha fazla yorum görüntüle