İstanbul surlarında yaşanan vahşi cinayet sonrası mercek altına alınan Discord'da siber zorbalık, kız çocuklarını istismar, milli ve manevi değerlere hakaret gibi birçok suç unsuru tespit edilmişti. Bu suçların işlendiği panellerden birinin de rapçi Deha Tuzcu'ya ait olduğu ortaya çıktı. Tuzcu'nun kız çocuklarını istismar ettiği ve kadın cinayetlerini öven şarkılar yaptığı öğrenildi. Diğer yandan bir başka rapçi Maho G.'nin ise askerlerimizi ve şehitlerimizi hedef aldığı görüntüler büyük tepki çekti..

ŞARKILARINDA KADIN CİNAYETLERİ VE İSTİSMARA ÖVGÜ

Tuzcu'nun yine yaptığı şarkılarda "kadın cinayetleri" ve "kadına yönelik cinsel istismar"ı övdüğü belirtildi. Deha Tuzcu'nun "Katana" isimli şarkısı ile sokak ortasında tanımadığı bir kişi tarafından katana ile öldürülen Başak Cengiz'in cinayetini övdüğü, "Kırılır Kod" isimli şarkısı ile ise kadınlara yönelik cinsel istismar sözlerine yer verdiği ortaya çıktı.

TELİF ÜCRETİ ALIYOR

Deha Tuzcu'nun Musiki Eserleri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'ne (MSG) üye olduğu gerekçesiyle bu eserlerin dinlenmesinden telif ücreti aldığı da öğrenildi.

ASKERLERE TEHDİT VE KÜFÜR

Maho G. isimli rapçi ise yaptığı bir canlı yayında TSK'da görev yapan iki askere hakaret etti ve tehditte bulundu. Yayına katılan askerler vatani görevlerini yaptıklarını ifade ederken, Maho G. "Şehit olacaksınız" diyerek küfür ve hakaretlerde bulundu.

Rapçinin skandal ifadeleri ve askerleri tehdit etmesi büyük tepki çekti.

.

Yorumlar 64 Yorum Var
  • Recep 11.10.2024 15:04
    Gündemde kalmak için bu aziz yüce Türk milletinin milli manevi değerlerini saldırmak bir gelenek oldu yinede yüce meclisimizdeki saygı değer millet vekillerimize gücüm yetmez ama rica ediyorum hain kadın çocuk katilerini ve ne kadar ülkemize milletimize utandıracak suç işleyenlere bir ceza verilmesi için lütfen kanun çıkarın
  • aaa 11.10.2024 15:03
    BU ŞEYTANLAR bu güzelim memlekette nasıl prim yapıyor...derhal temizlenmeli
  • Cumhurun Avukatları 11.10.2024 14:59
    Bunlara sorun hepsi de Atatürkçü geçinir. Bu mahlukat hayvandan daha aşağı ve aşağıların aşağısı yani çikir insanlar olduğundan yaşamaları caiz değildir. Maalesef seküler/laik eğitimin üretimi bu neticeleri vermiştir. Bunlardan milyonlarca türedi..
  • MİLLİ MMU 11.10.2024 14:37
    Hızla ıslah ve temizleyici ekipler kurulmalı, yapılan bu adilikler cevapsız kalmamalı, madem hukuk topal nokta atışı hesap sorulup ibreti alem edilmeliler daha fazla bizleri zıvandan çıkartmadan
  • Vatandaş 11.10.2024 14:36
    Bu ve bunun gblerin vatandaşlığık haklarını sonlandırıp mal varlıklarına el konulmalı
Daha fazla yorum görüntüle