Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te akli dengesi bozuk adam, bahçesinde çalışan karı kocaya pala ile saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

O ANLAR GÖRÜNTÜLENDİ

Buenos Aires'in Villa Riachuelo kasabasında 60 yaşındaki bir adam, yeğeni ve eşine palayla saldırdı. Saldırının görüntüleri, çiftin kendilerini korumak için kurduğu güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kadın mağdurun yaptığı açıklamada;

"Bana altı dikiş attılar. Aldığım darbeler sonrasında omzumu hareket ettiremedim. Amcam beni öldürmeye gelmişti" ifadelerine yer verdi. Son birkaç saatte yaşananlar nedeniyle kurban, Cecilia Grierson Genel Akut Hastanesi'ne nakledildi ve orada kafa travması ve kesici yara teşhisi konuldu.

SALDIRININ PLANLI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Marisol, saldırganın evin girişindeki elektrik kablolarını kesmesinin ardından Elías'la birlikte "evde mahsur kaldıklarını ve ışıksız kaldıklarını" da belirtti. "Pencereden bizi gözetliyordu. Aldığımız tehditler sonrasında duvarcıyla konuşup ve bahçeyi kapatma kararı aldık. Bir anda kapıyı tekmeleyip bahçeye daldı ve bizlere saldırdı. "

'HERŞEY ONU KAYBEDİNCE BAŞLADI'

Çiftin anlattıklarına göre amcayla olan çatışma Elías'ın babasının ölmesiyle başladı. "Amcam her zaman çok sorunlu bir insandı, ancak babamın varlığı onu kontrol altında tutuyordu. Babamı kaybettikten sonra evi almak istedi ve şiddete başvurdu. Yaşananlar sonrasında ben de polisi aradım" diye açıkladı. Yapılan ihbar sonrasında Fernández'e çevre kısıtlaması getirildi.

“Mahkemeye evden uzaklaştırma talebinde bulunmaktan yorulduk ama onlar bize delillerimizin olmadığını söyledikleri için bunu reddettiler. Defalarca ihbarda bulunduk ve bu saldırı eğer kayıt altına alınmamış olsaydı aleyhimize davalar açılmaya devam edecekti. Eğer eşim kendini korumasaydı bugün onu göremeyecektik” diye ekledi Elías.

'NİYETİ BENİ ÖLDÜRMEKTİ'

Marisol ise şunları ekledi: “Ben hayattayım çünkü Tanrı bana merhamet etti. Beni yalnızca Tanrı kurtardı. Niyeti beni öldürmekti." 

Zanlı, Villa Lugano'daki Plaza Sudamericana'da tutuklandı. Ajanlar o bölgenin yakınındaki bir kanalizasyonda cep telefonunun yanındaki palayı ve Marisol'dan çalınan anti-panik düğmesini de buldu.

Yorumlar 0 Yorum Var