Esenyurt'ta bir galericiler sitesinde, kadın kılığına girerek husumetlisi A.T.Ç.'ye otomatik silahla ateş eden şahıs yurtdışına kaçarken yakalandı. Olayla bağlantılı olarak 3 şüpheli daha gözaltına alındı ve yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Olay, Esenyurt'un Gökevler Mahallesi'ndeki galericiler sitesinde saat 14.00 sularında gerçekleşti. Kadın kılığına giren bir kişi, aralarındaki husumet nedeniyle A.T.Ç.'ye ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçarken silahını düşürdü. Düşürdüğü silahı bırakarak uzaklaşan şüpheli, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri tarafından aranırken, yaralıya ilk müdahale yapıldı ve hastaneye kaldırıldı; durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda, silahlı saldırganın Y.G. olduğu belirlendi. Yurtdışına kaçmayı planladığı tespit edilen Y.G., Edirne İli Askeri Yasak Bölgesi'nde yakalandı. Ayrıca, olayla bağlantılı olarak B.K., C.U. ve K.A. isimli şüphelilerin de yakalanması için operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Rıfkı 26.10.2024 12:38
    İdam iyidir.
  • Misa 26.10.2024 12:28
    Niyeki acaba. Biraz dusunsen bulabilecek gibisin
  • Durum Vahim 26.10.2024 11:47
    Ortalık Texas'a döndü. Kafası atan, sorunu olan silaha sarılıp kendi adaletini kendisi gerçekleştirmeye çalışıyor. Kanunlar caydırıcı değil, insanlar sabırlı değil, Allah ve ahiret korkusu zaten kalkmış. Kin-nefret-öfke insanların çoğunu esir almış. Bize ne oluyor böyle? Toplum olarak tanınmaz hale dönüştük. Fabrika ayarlarımız yok oldu.
  • Baba nakkaşlı 26.10.2024 11:20
    Paket servis
  • Türk 26.10.2024 11:17
    İdam idam idam
Daha fazla yorum görüntüle