Ankara’da 4 yaşındaki çocuğuna tabanca ile ateş ettiren baba, o anları kaydederek sosyal medyada paylaştı: "Benim oğlum öyle boşa sıkmaz."
Ankara'da 4 yaşındaki çocuğuna tabanca ile ateş açtıran maganda baba, o anları marifetmiş gibi videoya kaydederek sosyal medyada paylaştı.
NİŞAN ALDIRIP ATEŞ ETTİRDİ
Ankara'da boş bir arsada kaydedildiği belirtilen görüntüler büyük tepki çekti. Henüz oyun çağındaki oğlunun eline tabancasını veren A.K., nişan almasına yardım ederek ateş ettirdi.
VİDEOYA KAYDEDİP İNTERNETTE PAYLAŞTI
Ne yaptığından habersiz olan minik, babasının eğlencesinin bir parçası oldu. Şehir eşkıyası baba, o anları da marifetmiş gibi videoya kaydederek sosyal medyada paylaştı.
ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU
Vatandaşların eleştiri yağmuruna tutulan A.K., polis ekiplerince Etimesgut Polis Merkezi Amirliğine getirilerek ifade verdi.
-
ilker
28.09.2018
15:30
iyi yapmış eline sağlık birde araba sürmeyi öğretsin salsın sokağa
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
ADANALI
28.09.2018
15:13
Bu tür mahluklar umarım yetiştirdiği katil adaylarınca kendi canlarından olsunlar.
Beğen
-
Ordulu
28.09.2018
15:01
Kızdılar mı acaba polis amcalar ??? Azarladılar mı ?
Beğen
-
hakan er
28.09.2018
14:37
şam babası :))))
Beğen
-
Hasan
28.09.2018
13:31
Babaya bak
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle