AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Altındağ ilçesi Kale Mahallesi Mazi Sokağı'nda gece saatlerinde iş yerinden dönen R.Y.'yi takibe alan Müjdat K., karanlıktan istifade ederek elindeki çakmağı bıçak gibi R.Y.'nin boynuna dayadı. Zanlı, darbettiği ve yere düşürdüğü genç kıza ait cep telefonunu alıp kaçtı.

Çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıyan saldırı nedeniyle şoka giren genç kız, bir süre olay yerinde ağlayarak yardım istedi. Çevredekilerin yardımıyla kendine gelen R.Y., cep telefonunun gasbedildiğini ve darbedildiğini polise bildirdi.

Olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledikten sonra gaspçı Müjdat K.'nin kimliğini belirledi. Gözaltına alınana zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

 

Yorumlar 17 Yorum Var
  • RUHİ 28.01.2019 17:59
    Tutuklanır ve salıverilir. Sonra biz oturur çocuk yetiştirmekten ya da geç saatte sokakta gezmekten filan bahsederiz. Kamera yoktu çok eskiden fakat şimdi her şey ortada. Kameralarda var. Peki adalet var mı? Bizim ilk önce TCk yı düzeltmemiz gerekir.
  • Adamın Biri 28.01.2019 16:39
    Yahu yorumlara bakıyorum. Kadın orada ne işi var kadının yeri evidir. Bre gafiller cinsiyet ayrımı yapacağınıza o sokaklar nasıl güvenli hale gelir bunu tartışın. Anca oturun kadın girmesin kadın çıkmasın. Çocuklarınızı iyi yetiştin o zaman sokakta gördüğü her kadına sulanmasın.
  • HamidiyeSüvarisi 28.01.2019 15:54
    neredesin ey kaybedilmiş gerçek adaletimiz.
  • Abdullah 28.01.2019 15:33
    Çok ayıp ettiniz tutuklayarak, boş yere gaspçı abimize zaman kaybettiriyorsunuz, derhal bırakın onu başka işler onu bekliyor
  • Lafazan 28.01.2019 15:28
    Hapis iyi olmuş ama kadınlarda rahat durmuyor kardeşim. O sokak çok ıssız e hava kararmış.erkek olarak bile dikkatli gitmek lazım.
Daha fazla yorum görüntüle