Antalya'da, T.S.'nin gezdirmeye çıkarttığı 2 köpeğine şiddet uyguladığına yönelik görüntülere, hayvanseverler tepki gösterdi. Bir hayvansever olduğunu söyleyen T.S. ise köpeklerin ağzındaki kediyi kurtarmak istediği için bu şekilde davrandığını, videonun tamamının paylaşılmadığını öne sürdü. T.S., "Videonun tamamına bakarsanız köpek döven ben, kediyi kurtaran da ben" dedi.

Olay, önceki gün Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde meydana geldi. Biri tasmalı, iki köpekle yürüyüşe çıkan T.S., bir süre sonra eline aldığı sopayla hayvanlara vurup, eziyet etmeye başladı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, T.S.'nin, tasmalı köpeğini sürüklemeye başladığı, tasmasız köpeğe yönelip, eline aldığı sopayla defalarca vurduğu görülüyor. Diğer köpeğe de vurmaya başlayan kadının, gelmek istemeyen tasmalı köpeğe de vurduğu görüldü.

MALA ZARAR VERMEKTEN İŞLEM YAPILDI

O anları cep telefonuyla görüntüleyen kişi, kadının tüm gücüyle köpeklere vurduğunu söyledi. Görüntüleri çeken ve daha sonra sosyal medya hesabından paylaşan kişi, "Artık kadının hayvanlara uyguladığı şiddete dayanamıyoruz, nereye şikayet edebiliriz yardım edin" diye çağrıda bulundu. Görüntülerin tepki çekmesi üzerine polis ekipleri T.S.'nin ifadesine başvurdu. Kadının ifadesinde hayvansever olduğunu, kendisine ait 2 hayvanı gezdirmeye çıkardığında köpeklerinin kediye saldırdığını, kediyi kurtarmak için ve sonrasında köpeklerin kedilere saldırmaya devam etmesini engellemek için böyle davrandığını söylediği öğrenildi. Kadın hakkında 'mala zarar verme' suçundan işlem yapıldı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • edos 11.01.2021 13:38
    vıcdansız allah en adaletlıdır o kadının hesabını allah verır ınsaallah
  • şah damarı 10.01.2021 20:07
    Sonuçta canlı ceza caydırıcı olmamalı Ozaman ben bu kadına hayvan gozuyle bakım doveyim İşte bu nasıl sacmaysa caydırıcı cezalarda saçma