Silivri’de aç kalan bir karga, restorana girerek çorba içti. O anları restorandaki bir vatandaş cep telefonuna kaydetti. Cep telefonuna kaydedilen görüntüde restoran çalışanları kargaya hem çorba hem de suyunu elleriyle içirdiği görüldü.

Silivri’nin Kavaklı Mahallesi’nde bulunan bir restoranda karga girdi. Acıkan karga masada bulunan çorbayı keyifle içti. Restoranda bulunan bir vatandaş o anları cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydetti. Acıkan ve susayan kargayı restoran çalışanları elleriyle besledi. Karganın çorba içtiği anlar restoran çalışanlarını şaşkına çevirdi. Karnını doyuran karga peçeteyle ağzını temizledikten sonra restoranı terk etti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Asil TÜRK 23.08.2022 10:07
    Karga aç su içti ekmek vermek akıllarına gelmiyor.
  • şakacı 23.08.2022 09:53
    kimi kandırıyorsunuz. bu evcil... yoksa bu kadar rahat yaklaşmazdı. normalde bir kargaya insan en fazla 30 mtre yaklaşabilir. uçar gider.
  • zafer gülten 22.08.2022 22:17
    alıştırmışlar demek,yalnız bedavacı müşteriler çoğalabilir,başka kargalarda gelebilir.ama zavallıların yediği ne olacak,artıkları verseler yeterde artar bile.
  • Misafir-x 22.08.2022 16:48
    Kıymetli restoran sahibi ve çalışanları Allah sizden razı olsun da bir daha gelirse çorba yerine ekmek parçaları, varsa et parçaları verin lütfen.