Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sahte dedelere sert tepki gösteren Alevi Dedesi Ahmet Ünver, Kur'an-ı Kerim'i ve peygamberi kabul etmeyenleri soytarı olarak nitelerken, "Dedelik adına Ermeni ve Yahudileri destekliyorsunuz" dedi.

"4 KİTABI KABUL ETMİYOR"

Alevi Dedesi Ahmet Ünver, tepkisinde şunları söyledi:

Bugünkü sohbet konum Sivaslı bir dedenin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı sohbet. Bu çıkıyor yanında birisi saz, saygımız sonsuz yalnız oradaki konuşmasında 4 kitabı kabul etmiyor ve peygamberin Hz. Ali olduğunu söylüyor. Ahmak, peygamber dediğin Hz. Ali, Allah’ın velisidir o ondandır o ondan. Kanı da canı da Muhammed'dendir. Onlar et ile kemik gibidirler. Kur’an-Kerim’i kabul etmiyorum diyor orada yazmaz ki Hz. Ali’nin peygamber olduğu, ‘Muhammeden Resulullah’ yazar.

"SAHTEKARLARA SAKIN İNANMAYIN"

Kur'an-ı Kerim'i, Peygamberi kabul etmiyorsan, namazı kabul etmiyorsan, 4 kitabı kabul etmiyorsan sen soytarısın. Sizler Türkiye’de dedelik adına Ermeni ve Yahudileri destekliyorsunuz. Bu memleketin başına büyük belasınız. Sünni kardeşlerimizle araya ateş koyan fitnesiniz. Eğer bir dede dergahta içki içiyorsa, daha sonra insanları sömürüyorsa, dedeyim diye sadece saz çalıyorsa onlar dede falan değildir. Kur'an’sızdır, Allah’sızdır onlar. Onlar tamamen bir numaralı münafıktır. Yazıklar olsun, Allah bir, Hz Muhammed elçisi, Hz. Ali yardımcısı, Kur’an-ı Kerim rehberimiz, dinimiz İslam’dır. Onun için kendinize gelin ey sahtekar dedeler. Hepimiz kardeşiz, bu sahtekarlara sakın inanmayın. Hepinizi seviyorum bütün Sünnileri ve Alevileri seviyorum.

Yorumlar 170 Yorum Var
  • Ahmet 18.09.2024 13:34
    Yüreğine sağlık başarılar dilerim
  • Fikret 18.09.2024 13:05
    Helal olsun sana amca
  • Krall 18.09.2024 11:41
    Kripto yahudiler sebataycular bektaşilerin arasına, sızmıştır araştırın da görün
  • güzel ittifak 18.09.2024 11:30
    işte gerçekleri söyleyen bu amcamız, akidesi temiz , inancı temiz. böyle amcalar aslında hepimizin dedesidir. itikadı düzgün, helal sana be amca.
  • Ümmetin sesi 18.09.2024 11:21
    Evet GERÇEK BİR ANADOLU alevi dedesi budur BRAVO
Daha fazla yorum görüntüle