Eskişehir’de kasksız, plakasız ve ehliyetsiz bir motosiklet sürücüsü, polis ekiplerinden kaçmaya çalıştı. Olay sırasında motosikletin arkasında kasksız olarak oturan bir yolcu da gazeteciyi tehdit etti.

Polis Takibi ve Denetim

Olay, dün saat 15.40 sıralarında, Adalar Bulvarı’nda meydana geldi. Trafik polislerinin durdurmak istediği motosiklet sürücüsü, araç trafiğine kapalı olan Adalar Bulvarı'ndan kaçarak kaçma girişiminde bulundu. Yüksek hızla vatandaşların güvenliğini tehlikeye atan sürücü, polis ekiplerinin uyarısıyla motosikleti sağa çekmek zorunda kaldı. Aracın İsmet İnönü Bulvarı'ndaki polis ekip aracına götürülmesinin ardından, sürücüye yönelik kontroller yapıldı.

Polis denetiminde, motosiklet sürücüsünün ehliyeti bulunmadığı ve motosikletin plakasız olduğu tespit edildi. Sürücüye, ehliyetsiz ve plakasız araç kullanmaktan idari ceza yazıldı. Polis ekipleri, ehliyet almanın 18 yaşını geçmiş vatandaşlar için yasal zorunluluk olduğuna dikkat çekerek, trafik güvenliğinin önemine vurgu yaptı.

Basın Mensubuna Tehditler savurdu

Kaçış sırasında motosikletin arkasında kasksız yolcu olarak bulunan genç bir erkek, İHA muhabirini tehdit etti. Olay anını görüntüleyen muhabire, "Dayak atarım sana, yemin ederim döverim" ifadelerini kullanan şahıs, muhabirin personel kartını göstermesine rağmen tehditlerine devam etti. Şahıs, polis ekiplerine de "Ağabey söyle çekmesin, yemin ederim döverim" diyerek baskı kurmaya çalıştı.

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • orhan 25.10.2024 14:56
    çokmu onemlisin ye cezanı bak işine senden film olmaz
  • harun 25.10.2024 14:20
    basın mensubu olunca ne oluyor ki ben anlamadım.
  • delidumrul 25.10.2024 14:10
    polislerimiz o kdar pasif ki sürekli ellerinde telefon çatışmada da sıfırlar. çet yapıştır ağzıınn ortasına ne bakıyon ulan
  • mıro 25.10.2024 12:51
    Önüne gelene basın kartı dağıtmışlar bu işe de bir düzen getirilmeli suçta işlesem benim sorunum sucu işlemek devlet hariç kimse benim görüntümü alamamalı insan haklarına aykırı
  • Vatandaş ! 25.10.2024 12:48
    Yaz "2 milyon" ceza sal gitsin ! UĞRAŞMA !