CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da seçim için gezerken Tayyip Erdoğan sevdalısı teyzelerle karşılaşıyor.

31 Mart seçimlerinde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Ekrem İmamoğlu, İstanbul sokaklarını gezmeye devam ediyor.

OY İSTEDİĞİ KADINLAR "TAYYİP ERDOĞAN" KARŞILIĞI VERİYORLAR

İmamoğlu, sokaklarda özellikle yaşlı kadınlardan oy isterken, onların Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sevgileriyle karşılaşıyor.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Hasan Engin 27.01.2019 13:33
    Bu güne dönecek olursak, Türkiye bir savaş veriyor Güneydoğusunda terörle bir savaş veriyor, Tüm Ülkede de Batının ,Amerikanın bize yaşattığı ekonomik baskıya karşı bir savaş veriyor..GENÇLER SÖZÜM SİZE TIPKI FİLİMLERDEKİ GİBİ BİZ O YILLARDA AMERİKAN AMBARGOSUNU İŞİ GIRGIRA VURARAK SAVUŞTURDUK. HADİ BAKALIM SİZDE DE O CESARET VARMI ŞİMDİKİ EKONOMİK ABLUKAYI SİZ DE AYNI DİRAYETLE SAVUŞTURABİLECEKMİSİNZİ.. Evet bu bir BEKA meselesidir. Büyük önderin dediği gibi: SÖZKONUSU VATAN OLUNCA GERİSİ TEFERRUATTIR.
  • Hasan Engin 27.01.2019 13:31
    Ekonomi ekonomi diye zırvalayanlar geçmişi bilseydiler böyle konuşmazlardı.CHP -MSP koalisyonu döneminde KIbrıs savaşı yapıldı ada bu günkü haritasına geldi ya biz de Amerikadan 10 yıllık ambargoyu yedik. Yani o Kemal Sunal filimlerindeki kuyruklar bu ambargonun eseridir. CHP yi kötülemek için söylemiyorum ,her şeyin bir bedeli vardır biz o günlerde bu bedeli ödedik. Kimileri kanlarıyla kimileri çektiği sıkıntılarla ödedi. Evet gençlerden korkuyorum demiş bir arkadaş doğrudur ,geçmişi bilmedikleri içindir.
  • kkb 27.01.2019 12:08
    soyadını öne çıkarmaya çalışıyor((( imamoğlu))) yahu senin soyadın diyanet işleri başkanı oğlu olsa ne yazar...
  • Eng 27.01.2019 09:15
    Kadıköy'de falan takılsın.
  • Çiçek 27.01.2019 09:10
    Bu iste siz nasıl susturmaya çalışıyorsunuz kadını kadın doğru konuşunca tamam tamam deyip susturmakla bu is yürümez sizde icraat yok bay kemalde hiiiic yok ermeni yahudi sanki partisi zaten içinizde de var İslam düşmanları bence
Daha fazla yorum görüntüle