TEM Otoyolunda hızla ilerlediği sırada kontrolden çıkan bir otomobil önce bariyerlere ardından da motosiklete çarpıp takla atarken, iki araç ise ani fren yaparak birbirine girdi. 4 kişinin yaralandığı feci kaza anı ise başka bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Kaza, saat 23.45 sıralarında TEM Otoyolu Edirne İstikameti SultangaziGeçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Edirne istikametinde hızlı bir şekilde ilerleyen 34 ZC 1558 plakalı otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak önce bariyerlere ardında da motosiklete çarparak takla attı. Kazayı görünce ani fren yapan iki araç ise birbirine çarparak durabildi. Kazada takla atan araçtaki iki kişi ve motosikletteki iki kişi yaralanarak yardım bekledi. Feci kazayı gören trafikteki diğer sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Araçlarından inen sürücüler kazada yaralanan 4 kişiye yardım etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri TEM’de dubalarla önlem alarak trafiğin tek şeritten akışını sağlarken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahalede bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından kazada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

TEM Otoyolundaki feci kaza kamerada 

Otoyolda hızla seyreden aracın kontrolden çıkıp bariyerlere ve motosiklete çarparak takla attığı o anlar trafikteki başka bir aracın kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir aracın hızla gelerek bariyerlere ve motosiklete çarpıp, takla atarak dönmeye başladığı görülüyor.

Sultangazi TEM Otoyolu'nda otomobiliyle makas atarak ilerlediği öne sürülen bir kişi, 3 aracın karıştığı trafik kazasına neden oldu. Kazada 4 kişi yaralandı. Kaza anı ise arkadan gelen araçtaki kişilerce saniye saniye kaydedildi. Kazaya neden olduğu öne sürülen Muhammed Efkan Yetişmiş'in Şubat ayında Bahçelievler'de tüm uyarılara rağmen ambulansa yol vermeyen sürücü olduğu belirlendi.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Bektaş Günay 28.08.2019 15:22
    Adalet, illa Adalet. Bu gibilerin ehliyeti süresiz iptal edilip, araç kullanması yasaklanmalı. Para cezası falan sökmüyor adamlara. Onların yüzünden pek çok kaza oluyor ve yok yere ve haksız bir şekilde insanlar ölüyor. Mahkemelerde ise kasıt var mı, taksir var mı vb. bir sürü soru yazılıp çizildikten sonra, bir de bakıyorsunuz, "Kefaletle serbest bırakıldı", "Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı" benzeri haberleri almaya devam ediyoruz. Böyle adalet ve yasa olmaz. Adaletin olmadığı yerde kaos olur, güven bunalımı olur. Bu tür haberleri okuya okuya paranoyak bir toplum olmaya doğru gidiyoruz.
  • Hsem 28.08.2019 13:59
    Eeee şimdi ne olacak?ya bu kazada 4-5,kişi ölse idi daha mı iyi olurdu.nicin böyle sapiklarin ehliyetini el konulmuştur???
  • Nerdeee 28.08.2019 13:41
    Savcilar neredeee... illa kendi yakinlarinami bisey olmasi hapse girmeleri icin.
  • ehliyetinialin 28.08.2019 13:03
    Laf anlamayana ceza ve yaptırım büyük olmalı ki aynı hatayı tekrar yapmamalı
  • Reis C* 28.08.2019 12:06
    iyi de kardeşim bu sefer alın içeri demlesin çıkarmayın illa birilerini öldürmesi mi lazım...
Daha fazla yorum görüntüle