Kadıköy’de yıkım kararı alınan bir binada kira sözleşmeleri bitmemiş olan 3 kiracı binayı terk etmedi. Kiracıları çıkarmak için ise müteahhit firma, sokağa ve bina girişine moloz dökerek apartmanın yaya girişini engelledi. Kiracılar durumu emniyet ekiplerine bildirerek şikayetçi oldu.

Kadıköy’de yıkım kararı alınan binada bulunan kiracılar, kira sözleşmelerinin devam ettiğini ve bitmeden çıkmayacaklarını bildirdi. Binanın yıkım çalışmasını yapan firma ise apartman girişine moloz dökerek binanın yaya girişini engelledi. Sokağa ve apartmanın girişine moloz döken kişiler, tüm uyarılara rağmen kamyonla getirdikleri molozu sokağa ve bina girişine dökerek olay yerinden uzaklaştı. Olayı emniyete bildiren bina sakinleri, molozu döken kişilerden şikayetçi oldu. Bina sakinleri, dökülen molozun kaldırılmasını istedi.

"DAĞDA MI YAŞIYORUZ MOLOZ DÖKMEK NEDİR?"

Apartman sakini Metin Göktaş, “Burası müteahhide verilmiş. Daire sahiplerine söylemeye bile tenezzül etmemişler. Bize bir kağıt filan gelmedi. Kadıköy’ün göbeğinde yaşıyoruz, görüyorsunuz durumu yani. Bu da hayvanlık yani. Çok özür dileyerek konuşuyorum ama. Kadıköy ya burası Kadıköy. Çocuklarım bugün dışarı çıkamadı. Beni aradılar, 'Baba evden çıkamıyoruz' diye. Ben de aşağı inip yolu açmaya çalıştım. Dağda mı yaşıyoruz abi, binanın önüne moloz dökmek nedir” dedi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Harun 28.08.2022 10:42
    Komedi resmen..
  • Vatandaş 14.08.2022 19:50
    Adalet sisteminin işleri halletmediği bu gibi ülkelerde bu tür şeyler gayet normal.
  • Dako 14.08.2022 18:41
    Adam satın alıp yenisini yapacak Babanın malımı bina ,hayvanlık diyor seninki eşeklik.Çıkacaksın kardeşim .Adam binayı satın almış zorbalık sizin yaptığınız,çıkacaksın
  • Hoca Nasrettin 14.08.2022 16:39
    Binanın etrafı şantiye alanı olarak çevrilmiş. Yüklenici getirdiği malzemeyi şantiye içine giriş yerinden sokmak zorunda ayrıca bina girişini kapatacak şekilde dökülmemiş. Metin Göktaş kimse yalan ifade vererek sorun oluşturmuş. Müteahhide verilen binanın tüm mal sahiplerinin onayı ile yapılmış olması gerek. Malzeme dökülene kadar bina etrafında yapılanları görüp neden daha önce şikayetçi olmamış. O yapılan duvarlar 1 saatte yapılmadı ya. Kadıköy bu ülkenin toprağı değil mi? Arsızlık diz boyu. Görüntüler olmasa kapıyı kapatacak kadar fazla malzeme yığmışlar diyeceğiz.
  • misafir 14.08.2022 15:29
    Bina çöküp altında kalsanız iyi mi olacak. Bak izmirde deprem oldu bügün. Sonra devlet bu binaları neden yıkmıyor diye söyleniyorsunuz..
Daha fazla yorum görüntüle