HABER7

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de katlettiği insan sayısı 40 bine yaklaşırken dünyanın yaşanan soykırıma sessiz kalması tepki çekiyor. İsrail'in katliamı 10 aydır aralıksız devam ederken 2019 yılında hayatını kaybeden Tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun Yahudilerin dünyadaki gücünü anlattığı video tekrar gündem oldu. 

'ERDOĞAN 'ONE MİNUTE' DEDİĞİNDE KORKTUM

Kadir Mısıroğlu 2016 yılında yaptığı bir konuşmada dünyada bir cihan siyonizmi olduğunu belirterek Yahudi'nin gücünün İsrail'den ibaret olmadığını, aslında ABD'nin de, Avrupa'nın da bir İsrail olduğunu söylemişti. Konunun daha net anlaşılması için geçmiş dönem Arjantin Devlet Başkanı'nı örnek veren Mısıroğlu, Filistin'e saldırıları nedeniyle İsrail'e tepki gösterdiği için devlet başkanının görevden alındığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde dünyaya meydan okuyarak yaptığı 'One Minute' çıkışı esnasında endişelendiğini söyledi. 

Mısıroğlu o anları şöyle ifade etti;

Samimiyetle söylüyorum Tayyip Bey 'One minute' çıkışını yaptığı zaman ben onun hesabına da korktum, ülkem hesabına da korktum. 

"ABD BAŞKANI'NI BİLE ÖLDÜRDÜLER"

Amerikalıların Yahudilere kul köle olduğunu belirten Mısıroğlu, ABD'li siyasetçilerin İsrail lehine siyaset yapmaya mahkum olduğunu söyledi. Dünyanın 'süper gücü' olan Amerika'nın kendi parasını bile basamadığını, ABD dolarının Rothschild ailesinin bankasında basıldığını söyleyen Mısıroğlu, eski ABD Başkanı Kenndy'nin bile doların basım hakkını Rothschild'lerin bankasından alarak ABD Merkez Bankası'na vermesinin ardından suikaste uğradığını söyledi. 

Yorumlar 100 Yorum Var
  • Mehmet 10.07.2024 00:10
    Mekanın cennet olsun kadir mısıroğlu hocam
  • Serdar Polat 09.07.2024 22:32
    Kısaca batıyı işaret etmiş. Peki batı seviciler kim? Batıda okulları olanlar kim? Batı seviciyle batıda okulları olan biri birlerine zıt gözüküyor dimi? Biri birini besleyen iki yapı. Peki batı aparatları hangileri? Bu aparatlarla kim mücadele ediyor? Bunu anlamayanlara ne demeli? Ondan sonra benim cebimde niye para yok diyor? Bunada cevap verilir mi?
  • Seçmenin Birisi 08.07.2024 11:58
    Sadece Allah dan Korkulur.
  • TUrgut pak 08.07.2024 08:46
    Bu müzik ne işe yarar Allah aşkına yazık
  • ADALETİN KILICI 08.07.2024 08:12
    TÜRKLERDE ÇOK SELAHADDİN EYYÜBİLER VAR , yahudileri yerin dibine GÖMECEK EVELALLAH.
Daha fazla yorum görüntüle