ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de bu akşam tarihi bir an daha yaşanıyor. Ecesu Ürker isimli yarışmacı geçtiğimiz hafta sergilediği olağanüstü performansın ardından bugün 1 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazandı. Genç yarışmacı 1 milyonluk soruyu doğru bilirse bu kez 5 milyonluk soruya cevap verme şansı yakalayacak.
İşte izleyicileri ekrana kilitleyen yarışmada 1 milyon TL'lik soru:
"Cumhurbaşkanlığında fors ve armasında , Türkiye'yi temsil eden güneşin etrafındaki 16 yıldızın temsil ettiği 16 Türk devleti arasında hangisi yoktur?"
Şıklarda ise sırayla şu şekilde:
A) Batı Hun İmparatorluğu
B) Harzemşahlar
C) Avar İmparatorluğu
D) Anadolu Selçuklu Devleti
Doğru cevap: D şıkkı
YARIŞMADAN ÇEKİLME KARARI VERDİ
Yarışmacı 1 milyon TL değerindeki soruda risk almyarak, çekilme kararını verdi. Ardından "A: Batı Hun İmparatorluğu" cevabını verdi.
-
arif.
24.12.2024
13:16
50 dk bekledim kızdım yattım çok konuşuyordu.
Beğen
-
Bilal
24.12.2024
08:19
Avarlar İmpararorlıkmuydu
Beğen
-
Hüseyin-
24.12.2024
06:01
Garinin kocasina Allah kolayliklar versin :)
Beğen
-
tarihçi
23.12.2024
11:40
Soruyu görünce kafadan Anadolu Selçuklu Devleti dedim, bunu kesin bir bilgi üzerine değil ancak tek selçuklu devleti olarak düşündüm.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Kemahli
23.12.2024
11:29
Bu programda daha agir basli sunuculara alisigiz. Bu kadar mimik ve yoruma gerek yok.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle