Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, 15 Temmuz gecesi kadeh kaldırıp sevinç çığlıkları attığı iddia edilen görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye'nin ihanet çetesi FETÖ'nün işgal girişimine maruz kaldığı o kara gecede CHP'li Gürkan, Edirne'de bir türkü barda eğleniyordu.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre, Gündoğdu Marşı'nı okuyup darbecilere methiyeler düzen Gürkan, 12 Eylül'ü kastederek ”36 yıl önceki geceyi tekrar yaşıyoruz. O zaman haberimiz yoktu, şimdi var” diyor.

Bu sırada gruptan ”Bu seferki başka” sesleri yükseliyor. Konuşmasını tamamlayan Gürkan, ”İçelim” diyerek kadehini darbecilerin şerefine kaldırıyor. FETÖ'cü hainler uçak ve tanklarla halkın üzerine ölüm kusarken, CHP'li belediye başkanı, zafer naraları atıyor. 250 kişinin şehit edilip binlerce vatandaşın yaralandığı saatlerde Gürkan'ın coşturduğu kalabalık, çılgınca alkış tutarak darbeyi kutluyor! 

Kaynak: GÜNEŞ

Yorumlar 181 Yorum Var
  • yurtTAŞ 31.03.2019 12:06
    Ne güzel ATATÜRK' partisiyiz diyen bir partinin aday gösterdiği adamın kumaşına bakın, söze ne hacet, kelitesizlik gözler önünde...Yazıklar olsun.
  • Edeler 30.03.2019 11:07
    Darbeciler..hepinizin Allah belasını versin..dışınız insan içiniz şeytan..
  • Volkan 30.03.2019 00:47
    Işte zihniyet işte hakikat söze gerek yok bunlara oy yok bu kanıtlardan sonra az bir menfaat için verende aynı bunlardandır dır tarih ve bizler bınları unutmadık unutmayız
  • Mahmut 29.03.2019 19:57
    Eyy Atatürk milliyetçisi Edirneliler ne zaman darbecilere dur diyeceksiniz
  • Ruhİ 29.03.2019 18:41
    Hepsi bu darbeyi biliyordu. CHP biliyordu! Bilmese böyle diyemezler. Aslında o günü iyi araştırmak lazım. Kim nereye gitmiş ne yapmış ne demiş. BU chp nin bilmiyorum demesi filan inanın yalan! Her şeyden haberleri vardı
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek