Avrupa'nın reddettiği, terör örgütü PKK ile Suriye uzantısı YPG arasındaki bağ, kıtanın sokaklarındaki gösterilerde açıkça görülüyor.

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmasıyla PKK'nın Avrupa'daki çatı yapılanması KCDK-E, sürekli olarak destekçilerinden gösteriler düzenlemesini istiyor. Yine PKK ile bağlantılı KNK da YPG'ye destek verilmesi gerektiğini söylüyor.

Bu istekler üzerine Avrupa'nın değişik kentlerinde yapılan gösterilerdeki görüntü bile tek başına PKK ve YPG arasındaki bağı ispatlamaya yetiyor.

Gösterilerde PKK ve YPG'yi simgeleyen bez parçalarının yanı sıra bölücü başının fotoğrafları ve HDP flamalarının yan yana olduğu görülüyor. Bu protestolarda sık sık PKK lehine slogan atılırken, terör örgütünün sözde marşı da söyleniyor.

Fransa, İngiltere, Avusturya, Hollanda ve Belçika'daki gösterilerde PKK ve bölücü başı posterlerine herhangi bir kısıtlama getirilmezken, Almanya bu konuda daha sıkı bir politika izliyor. Ancak Almanya'daki bu kısıtlama bile aradaki bağın saklanmasına yetmiyor.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • ALP 22.10.2019 07:07
    Men Dakka, Dukka yani çalma başkasının kapısını, çalarlar senin kapını.
  • Misafir 21.10.2019 23:03
    Devlet yetkilileri bunları hepsinin kimlik bilgileri sınır kapıları ve havaalanına versin ülkeye sokulmasın bunlar
  • hasan 21.10.2019 20:49
    sütü bozuklar
  • Şemseddin yanık 21.10.2019 17:39
    Bu hainleri ülkesinde besleyenlerde ayni akıbete uğrasın İNŞALLAH
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek