Fırat'ın doğusunda terör koridorunu yok etmek ve bölgeye huzur getirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Suriye Milli Ordusu (SMO) Barış Pınarı Harekatı başlattı. ABD ile varılan mutabakat sonucu harekata teröristlerin bölgeden çıkması için 120 saatlik ara verildi. 

Mutabakat kapsamında verilen arada teröristlerin bölgeye terk etmemesi halinde operasyon kaldığı yerden devam edecek. Mehmetçik ile Suriye Milli Ordusu askerleri, 120 saatlik ara kapsamında mevzileri terk etmeden beklemeye devam ediyor. Milli Ordu askerleri ile Mehmetçik'in dinlenme sırasında beraber Kur'an-ı Kerim okudukları görüntülendi.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Aslan 22.10.2019 13:40
    Ben cok begendim, turkiye'deki suriyeli genc erkekler de egitilerek bu kamplara gonderilmeli.
  • Ankaralı 22.10.2019 12:04
    İşte CHP zihniyetini delirten sahnede bu. Kur'an, İslam, Namaz gibi fiiller onları çılldırtıyor. Dindarım diyen Saadetliler ile Milliyetçiyim diyen İP liler de bunlara omuz veriyor. Allah operasyon bölgesindeki mehmetçiklerimizi ve ÖSO mensuplarını her türlü tehdit ve tuzaklardan muhafaza eylesin. Düşmanlarını kahreylesin.
  • Keskinli 22.10.2019 10:52
    Aman YİĞİT, YÜREKLİ MEHMETÇİK, Can mıdır JAN mıdır nedir, Ataklı ve Uğur Dündar taifesi, Sözcü, CUMHURİYET'İ ÇAMURİYET ANLAYAN JAKOBEN, DAYATMACI, CUMHURUN DEĞERLERİNE DÜŞMAN aş devri kafalı maneviyat düşmanları görmesin.. Laikliği savunan kalmadı diye, ağzından din, iman, islam çıkan askere had bildirmeyekalkan, HAD BİLMEZ Can Ataklı görmesin.. İncil, Tevrat, Marks ve Lenin'in. Maonun, FETÖ CIAmat, VATİKAN YAYINLARI OKUSAN KEYFTEN DÖRT KÖŞE OLURLARDI.. Dinime dahleden müslüman olsa diye boşuna denmemiş.. :))
  • Ihsaniİhsanhsan 22.10.2019 10:48
    Bu Mübarek Ordu Şeriatı Garrayı ihya edecek İnşaAllah
  • Elhükmulillah 22.10.2019 10:25
    Mearic suresinden maasallah
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek