Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış törenine helikopterle geldi. Erdoğan açılış ardından makam aracıyla Hadımköy'de restorasyon çalışmaları devam eden Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'ne hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Koca, koruma ve şoförün makam aracında maske takarak koronavirüs tedbirlerine riayet ettiği görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış törenine helikopterle geldi. Erdoğan açılış ardından makam aracıyla Hadımköy'de restorasyon çalışmaları devam eden Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'ne hareket etti.

Başakşehir'deki hastaneden çıkan Erdoğan'ın makam aracında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Koca, koruma ve şoförün makam aracında maske takarak koronavirüs tedbirlerine riayet ettiği görüldü. Hadımköy'de incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Tarabya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne geçti.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • ihsarcı 22.05.2020 09:04
    kusura bakmayın adama yakısıyor liderlik
  • yusuf 22.05.2020 08:00
    Büyük önder sahibi türkiye yoluna devam et.
  • Hollanda 22.05.2020 00:43
    Fahrettin koca köylüm ve komşum. Seninle gurur duyuyoruz
  • Dahi 21.05.2020 21:23
    Asrın lideri Allah yar ve yardıncın olsun
  • Milli Duruş 21.05.2020 20:53
    Sayın Cumhurbaşkanım Allah CC hu yar ve yardımcınız olsun Allah için sizi seviyor dua ediyoruz Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek