CHP İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında sapkın eşcinsel evlilik konusunda skandal açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, ''eşcinsel vatandaşlarımızın haklarını korumakla yükümlüyüm'' ifadelerini kullandı.

'Jülide Ateş'le 40' programına katılan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, aileyi ortadan kaldırma ve gençleri zehirleyerek toplumu ifsat etme projesi olan eşcinsel sapkınlıkla ilgili skandal açıklamalarda bulundu. 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın hutbesini de hatırlatan Jülide Ateş'in "Eşcinsel evlilikleri onaylıyor musunuz?" sorusuna cevap veren CHP'li İmamoğlu, eşcinsellerin yaşam kalitesini korumakla sorumlu olduğunu belirtti. Sözlerinin devamında eşcinsel evliliği onayladığını ancak toplumun buna hazır olmadığını ifade etti.

İşte İmamoğlu'nun o skandal açıklaması: 

"Ben özgürlüklere saygı duyan ve özgürlüklere dair toplum içindeki insanların kendi yaşamlarıyla ilgili süreçlerine destek olmaya çalışan bir yapım var. Görevim de bunu gerektiriyor. Tabii ki eşcinsel vatandaşlarımızın da yaşam kalitelerini ya da yaşamla ilgili özgürlüklerini korumakla ilgili sorumluluğumuz var. Şunu söylemekte fayda görüyorum ki eşcinsel evliliğe izin verilmesi hususuna henüz toplumumuzun hazır olmadığının da altını çizmek isterim."

Yorumlar 250 Yorum Var
  • eren 14.05.2021 17:08
    Ahlaksızlığa kapı açacak olan birine, bu ülkenin başına geçmek nasip olmaz.
  • bayramemin 14.06.2020 13:42
    toplum hazır olduğunda adaylar var demekki
  • Arife 14.06.2020 13:19
    Rus Putin kadar bile olamadı
  • Ertuğrul 23.05.2020 23:50
    Sapkın bir zihniyete oy vererek kimlere hizmet ettiğini gör ey vatandaş. Onaylı yan lar Lut kavminin helakina hazır ol.
  • Ömer 23.05.2020 10:29
    İmamoğlu yanlış yoldasin bu düşünceyle bir daha rüyanda bile başkanlığı göremezsin
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek