ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Allentown kentinde düzenlenen polis şiddetine karşı gösterilere, polis memurlarının müdahalesi damga vurdu. George Floyd'un ölümüne yol açan polis müdahalesi, burada yine bir gösterici üzerinde uygulandı. O anlar kameraya kaydedildi.

ABD'deki polis şiddeti giderek tırmanıyor. George Floyd'un gözaltına alınırken boğularak öldürülmesi sonucunda sokak olayları artarken, pek çok metropolde gösteriler düzenlenmişti. 

Polis şiddetine karşı düzenlenen eylemler devam ederken, polislerin eylemlere müdahalesi yine tartışmalara neden oluyor. Pensilvanya'nın Allentown kentinde düzenlenen bir gösteride, polis memuru tıpkı George Floyd'un ölümüne neden olan müdahaleyi, bir başka eylemciye uyguladı. Eylemcinin üzerine bastıran polis, diziyle boğazına baskı uyguladı. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Deli gadir 13.07.2020 16:22
    Ayaklanin yakin yikin yahudi bozuntusu abd zincilerin degeri 5 kurus yok polis neden bir beyazi hic floyd gibi yapmiyor zincilerin degeri yok hukumetin hepsi yahudi israilin adamlari yahudi soz konusu oldumu dunyayi kaldiriyorlar digerleri birkurus degeri yok zionist seytanlari defolun allahin gazabina ugrayan yahudi supuntuleri
  • Adalet 13.07.2020 11:58
    Zenciler kızılderililer, Amerika da ayrı bir devlet kurmalıdırlar artık.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek