Azerbaycan'ın Tovuz milletvekili Ganire Paşayeva, Ermenistan'ın saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ermenistan Ordusunun Tovuz bölgesindeki saldırıları hakkında, "Azerbaycan ile Türkiye'yi birleştiren tek yol bu bölgeden geçiyor. Büyük enerji projeleri petrol, doğal gaz ve demiryolu projeleri bu bölgeden geçiyor. AGİT VE Minsk 3'lüsünü da tanımıyoruz. onlar hep işgalci ermenistanı tutuyor" dedi.

"HER AN VURABİLİRLER"

Anadolu Ajansı'na da konuşan Paşayeva, "Ermenistan, bazı stratejik noktaları ele geçirirse, Azerbaycan'ı Türkiye ile birleştiren tek kara yolu, iki ülkenin ortak enerji ve ulaştırma hatları onların silahlı güçlerince her an vurulabilir. İşgalci Ermenistan'ın Tovuz'u hedef seçmesinin amaçlarından biri bu." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar 88 Yorum Var
  • Abdullah Gazi BONCUK 23.07.2020 04:14
    Ermenistan' a Binlerce PKK'lı giti onların oraya gitme amacı zaten Azerbaycan' a yapılacak saldırının hazırlığı idi bunlara en çok destek veren Rusya bunlar palazlandırıyor. Bu arada İran kendi ayağına sıkıyor haberi yok Rusyanın bir oyuncağıda o... Malesef Güvenecek pek az dostumuz var bu yüzden ne pahasına olursa olsun Azerbaycan'ı yalnız bırakamayız buradaki asıl hedef Türkiye.
  • Bjk56 18.07.2020 17:26
    Vursalar onları ordanda tehcirederiz rusyda kendilerine toprak baksınlar nasılsa onlar destekliyor
  • Fatihin Fedayisi 18.07.2020 16:59
    Rusya ın Gürcistan'a saldırmasında da bu proje vardır. Petrol ve doğalgaz buradan geçmesin. Avrupa Türkiye Rusya ya enerjide bağımlı olsun
  • evet 18.07.2020 11:58
    acilen azerbaycanla kara sınırı oluşturulmalı yoksa bu ermeniler rahat durmucak.
  • Halid 18.07.2020 07:09
    ermenistan Kafkasyanın israili oldu.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek