Eyüpsultan Alibeyköy'de bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, saldırganlara tepki yağdı

Olay, akşam saatlerinde Alibeyköy'de yaşandı. Bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte sinirlendiği kadına küfrederek, saldırdı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı. Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından, tepki yağdı. Görüntüler çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırganın gözaltına alındığını duyurdu. Yerlikaya, "Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 146 Yorum Var
  • maske 16.08.2020 00:04
    Sosyal medyada paylaşılmadan çalışmayan kanunlarla bir yere varılmaz.
  • Mehmet 14.08.2020 19:17
    Trafikte magandalik yapana ikinci bir şans vermemeli. Ehliyetine on yıl süreyle el konulmalı.
  • Van 14.08.2020 18:53
    Bu olay benim şehrimde yaşansın bakalım bu adamı ne hale sokarlar.
  • Vatandaş 14.08.2020 18:43
    Bu kanunlar anca kocası olunca çalışır. Dışardaki şiddet karşılıksız kalır.
  • Met 14.08.2020 18:33
    Kimbilir ne yaptida adami cildirtti. Kufur artik dilimize yapismis yapacak birsey yok ve kadin erkek ayrimi yapmayin artik.elinde kamera vardiye alttan alip goz boyamadigini nerden biliyorsunuz
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek