Muğla'nın Fethiye ilçesinde polise başvuran bir tatilci Çağlar Özbakır, trafikte tartıştığı CHP'li Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının kendisine hakaret ederek otomobiline zarar verdiği iddiasıyla şikâyetçi olmuştu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 'mala zarar verme', 'hakaret' ve 'tehdit'ten ifade vermişti. O olayın görüntüleri ortaya çıktı.

 

Yorumlar 54 Yorum Var
  • mudo 24.09.2020 11:48
    Bu zihniyetten ancak Ülkeye zarar gelir, bunlar da tam bir yahudi zihniyei var kenidleri dışında kimsenin yaşama hakkı olmadığını düşünen bir zihniyet. Elbette bunlar için de bir hesap günü var.
  • KASACI 24.09.2020 11:46
    Kandildeki PKK lı mahralardan çıkamıyorlar şehirdeki arzumanları teror estiriyor ulan bu CHP ve AŞ ortakları ve dostları ve bunların yaptıklarına ses çıkarmayan ip ve SP Vede bunlardan hizmet bekleyenler asalaklar ezikler Yunanistan’dan bir tas çorba beklesin
  • Selim 24.09.2020 11:17
    Konunun özeti bu. Hep insan haklarından, şiddetten bahseder eylem yaparlar. Ama şiddet bunların göbek adıdır. Hiç unutmuyorum bir seçim çalışmasında Refah Partisi konvoyunun önünü kesmişlerdi. Otobüs üstündeki kişi bize pantolunu indirerek bir yerlerini göstermişti. Amacı bizi kavgaya çekmekti. Şeytanın ben artık daha ileri gidemem dediği yeri bunlar ufukta görünemeyecek kadar geçmişler.
  • seda 24.09.2020 10:21
    bu zihniyet her zaman böyle adaıet karşısında cezası verilmeli
  • arif 24.09.2020 09:41
    Ülkemizi bütün teröristlerden acilen temizlemeliyiz. Yoksa vatan elden gidecek.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek