CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında skandal ifadelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, 'terör örgütü propagandası' yapmak suçundan hüküm giyen ve pek çok dosyadan yargılanan HDP eski eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'masum' olduğunu savundu.

Seçim meydanlarında terörist başı Abdullah Öcal için ''Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz'' diyen Demirtaş'ı savunan Kılıçdaroğlu, 'Selahattin Demirtaş bütün bu iddianameleri şeref madalyası olarak taşıyacak' dedi.

Yorumlar 145 Yorum Var
  • Ahmed 13.10.2020 00:30
    Her hangi başka bir ülkede olsaydı bunlar çoktaaan lağım çukuruna atılıp üstüne fare zehiri atılmıştı. Vatan hainlerini koruyan kanun hangisi acaba. Yoksa hükümete kumpas mı yaptılar. Ya asın ya da sınır dışı ederek vatandaşlıktan çıkartın. Hem bizi maddi ve manevi olarak sömürüyorlar hem de ihanetlerine aralıksız devam ediyorlar. Böyle birşey nasıl mümkün olabilir.
  • Ben 12.10.2020 22:09
    Madalya Takılması icin önce Şeref olması gerekmiyor mu?
  • Yiğit 24.09.2020 23:41
    Bölücü seloya madalya takacağına kendisi taksın.
  • DADAŞ 24.09.2020 18:52
    Bu adama oy verip sonrada ben Atatürk çüyüm diyenlere yaziklar olsun.vatan hainlerinin avukatliğını yapıyor vallahide billahide Atatürk ün kemiklerini sızlatıyor yazıklar olsun sanaki hala bu ülkeyi yönetmeye adaysın.ama bu milletin ülke ve bayrak sevgisi sana fırsat vermeyecektir.
  • Ertuğrul 24.09.2020 18:17
    Artık şunu söyle de artık dansöz gibi kıvırıp durma. Açık açık CHP PKK nin üssü dur HDP den bu misyonu devraldık. De . O kadar şehidin katilisiniz hainler.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek