Ermenistan ordusu Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerine füze saldırısı gerçekleştirdi. Saldırı sonrası bir muhabirin ''Neler yaşadınız bugün?'' sorusuna cevap veren Azerbaycanlı vatandaşın cevabı yürekleri dağladı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • yusuf 17.10.2020 15:48
    Bu alçakliğin ta kendisi korkularindan yapiyorlar.
  • Genco 17.10.2020 13:55
    kücükken bazen kardeslerimizle dövüsürdük ve dövüsmenin dozunu kacirirdik, rahmetli büyük nenem yermani derdi bize yani ermeni, cünkü o zamanlar bizim oralarda acimasiz gaddar olana bu kelime kullanilirdi, tabiz biz bilmezdik ermeninin ne oldugunu, biri bize yermani dedimi bize gaddarsin acimazsizsin diye bilirdik. Demekki bu ermeniler gecmiste cok katliamlar yapmis, gaddarlik yapmiski herkesin diline du¨smus bu kelime
  • Altaylar 17.10.2020 13:51
    Ermeni cemaatleri bu saldırıları niye kınamıyor, neden lanetlemiyor
  • Hasan 17.10.2020 13:38
    Artvinli diye yazan sorumsuz. Türkiye olarak bir şey yapıp yapmadığımızı git bir de Azerbaycan da konuş ta al ağzının payını. Senin atan İnönü bu gardaşlarımızı eliyle teslim etti Ruslara ve öldürüldüler. Bak şimdi Ruslar direk işin içine girebiliyor mu. Bu sitede yüzlerce Azerbaycan harekatı videoları var gözünü aç ta orada kullanılan SİHA lara ve silahlara iyi bak. Hem yardım etmiyorsak Dünyanın bütün gavurları niye Türkiye saldırıyor , Onlarla beraber CHP de Türkiyeye çullanıyor. Niye CHP ,Türkiye Azerbaycana cihatçıları gönderiyor diyor.
  • Hasan 17.10.2020 13:31
    Size bunları yaşatanlar iki cihanda da huzur bulmasın. Amin.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek