Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, halk arasında ‘baş dönmesi’ olarak bilinen ‘vertigo krizi’ geçiren kasiyer Seda Şentürk (32), yere düşmekten market müdürünün ani hamlesiyle son anda kurtuldu. O anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

İlçede bir zincir marketin şubesinde kasiyer olarak çalışan Seda Şentürk, müşteriden aldığı ürünleri kasada okuttuğu sırada, bilinmeyen nedenle "Bana bir şey oluyor” diyerek fenalaştı. Market müdürü Fatih Topal, ani bir refleksle, başını tutan Şentürk’e müdahale ederek, son anda yere düşmesini engelledi. Çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalede bulunduğu Şentürk, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenesinde halk arasında ‘baş dönmesi’ olarak da bilinen ‘vertigo krizi’ geçirdiği tespit edilen Seda Şentürk, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olay anı ise marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, bir anda fenalaşan Seda Şentürk’ün baygınlık geçirdiği, yere düşeceği sırada da market müdürünün aniden müdahale ettiği görülüyor.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • tepki 19.11.2020 18:30
    Bravo seni boşu boşuna müdür yapmamışlar demek ki ! Helal olsun !
  • Burhan 19.11.2020 11:40
    Vertigo geçirmiş biri olarak, vertigo anında ayakta durmayı bırakın yatakta bile durmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Geçmiş olsun.
  • osmanlı 19.11.2020 00:23
    Allah herkese işinde kolaylık versin. müdüre de helal olsun.
  • Gökyüzü 18.11.2020 20:20
    Sık sık karşılaşılan bir durum bu aslında marketlerde. Market çalışanlarına kanunlar işlemiyormuş gibi muamele edildiği için oluyor bu. Haftada 6 gün en az on saaten çalıştırılıyorlar. mesai varsa on iki saatide buluyor ki her hafta mutlaka bir mesai koyuyorlar. Her hafta istisnasız 4 kere gelen bulgur pilavına falan hiç girmeyeceğim.
  • şarjlı kırnav 18.11.2020 20:09
    ben vertigoya 3 defa yakalandım.şiddetli baş dönmesi ve bulantı ve kusmalar eşlik ediyor bu hastalığa stres ve sinir hastalığı olarak biliniyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek