Esenyurt’ta hırsızlık yaptığı iddia edilen bir şahıs, mahalle sakini bir kişi tarafından kafasına ingiliz anahtarı ile vurularak yaralandı. Yaşanan anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt’ta yaşandı. İddiaya göre, hırsızlık yapan bir şahıs mahalle sakinleri tarafından yakalandı. Şahsı darp etmek isteyen öfkeli bir adam elindeki ingiliz anahtarını kafasına vurdu. Yaşanan anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • dayak? 17.12.2020 16:28
    herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa ortalık teksasa döner! ingiliz anahtarı nedir ya y adamı öldürseydi bu sefer o hapse girecek suçlu olacaktı! polisi ararsın, biraz hırpalarsın korkutursun ama adalet verir cezayı şahışlar değil saçma sapan yorum yapmayın!
  • müsafir 17.12.2020 15:58
    ama hırsız şüphesi olan diyor. kesinliği bilinmiyor,
  • Faruk 17.12.2020 13:22
    Helal olsun o adama eksiği var kolunu bacağını kırmayı unutmuş
  • 1234 17.12.2020 13:18
    Ülkede hırsıza ceza verilmediği için millet de hırsızlara kendi cezayı veriyor. eline sağlık dayı.
  • Bahadir 17.12.2020 12:39
    Hislerle ceza vermeye kalkarsa herkes ülkeyi düşünemiyorum. Umarim o adi hırsız senden şikayetçi olurda haksızken sana karşı haklı duruma düşer.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek