Motosiklet sürücüsü maddi hasarlı kazaya karıştığı kamyonetteki kişiler tarafından dövüldü. Yerde sürüklenip, tekmelenen sürücü yaralanırken, o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Antalya, Serik'e bağlı Merkez Mahallesi Burmahancı Caddesi'nde dün saat 19.00 sıralarında, motosiklet ve kamyonet maddi hasarlı kazaya karıştı. Kazanın ardından kimliği öğrenilemeyen motosiklet sürücüsüyle kamyonetteki kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kamyonettekiler, araçtan inip motosiklet sürücüsüne saldırdı. Yerde sürüklenen ve tekmelenen motosiklet sürücüsü, çevredekilerin müdahalesiyle kurtuldu. Saldırgan grup kaçarken, yaralanan motosiklet sürücüsü de kendi imkanlarıyla olay yerinden ayrıldı.

Olay anı, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde, birkaç kişinin yerdeki motosiklet sürücüsüne tekme atarak, sürüklediği anlar yer aldı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • sarayhelvasi 16.01.2021 21:01
    ülkenin civisi cikmis partiler sadece oy derdinde
  • vtd34 16.01.2021 19:04
    yemek yetiştircez kargo yetiştircez diye kural tanımıyorlar kaldırımda ters yönde heryerde bunlar var kaldırımda yürürken bile korna calıyor çekil diye. birine çarptı demek ki vermişler sopayı üzülmedim.şirket sahipleri de şu 15 dk yok 30 dk da evinizde saçmalığını kaldırsınlar.
  • Velican 16.01.2021 18:06
    Sözde insan müsvetteleri 1 kişiye saldır darp et Yazıklar olsu size.
  • isya 16.01.2021 18:06
    Herkes yaptığının karşılığını alacak bunlar akıl ile değil hepsi nefsi davranışlar, müslüman bir ülkede böyle görüntüler çok yazık
  • milliyteci 16.01.2021 17:48
    ne olmus kaza yapti ise ölü mü var olsa ne olur kim ister kaza yapsin varsa bir kaza polis i ararsin poli gelir olaya tutanak tutar suclu olani tespit eder hasri ödemesi yada sigortasini devreye sokmasini talep eder biter be bu BARBARLIK
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek