Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar'da Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Özgür Özel’in ziyaretinde çarpıcı diyalog yaşandı. Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı'nın “Biz sığınmacılardan rahatsızız. Burcu Hanım'ın bu konudaki söylemleri bizim de düşüncelerimiz. Ben Suriye'den gelen bir şehidi almaya gittikten sonra, dönüp şehirde piknik yapan Suriyelileri görünce rahatsız oluyorum.” sözlerine Özgür Özel “Bu iş yerel yönetimlerin çözebileceği bir iş değil.” dedi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Mehmet Şahin 10.05.2024 22:06
    Sen o derneğin başkanıysan bu şartlarda Özgür Özele şikayet edeceğin konu başka olmalıydı. Sanırım Belediyeden bazı ayrıcalıkların peşinde.
  • kayı 10.05.2024 21:52
    dernekten acilen atılmalı. bu saatten sonra şehit ve gazi ailelerinin harekete geçmeleri elzemdir.
  • Kılıçaslan 10.05.2024 21:04
    Dernek başkanından dem den uzak durun demesini beklerdim.. Ama hiç kimsenin üzüm yeme derdi yok. İşleri güçleri hükumete çatmak Allah akıl fikir versin
  • Bir garip 10.05.2024 21:00
    Irkçılık faşistliktir. Ama bu neden araplar üzerinden yapılıyor. Tek sığınmacı Suriyeli'lermi.Antalya ve Akdeniz de Ukrayna 'lı lar var, halkı ölürken bunlar keyif yapıyor denmiyor denmesinde. Biz ne ara bu hale geldik.
  • Tozkoparan 10.05.2024 20:52
    Chp kimin ortagi demin bu adamdan ülkeye fayda gelmez hani belediyeler aklinca. Söz vermedimi. Bir dahaki secimin malzemesi fakat sehit sözcüsü sehit edenle. Konusuyor oy icin her sey mübah
Daha fazla yorum görüntüle