Başbakan Erdoğan, 'Büyük Doğu Düşüncesi ve Necip Fazıl Kısakürek'in Eserlerinde İdeal Türk Gençliğinin Nitelikleri' konulu makale yarışmasının ödül töreninde konuştu. Erdoğan, Necip Fazıl Kısakürek ile ilgili anısını anlattıktan sonra Kısakürek'e ait bir şiiri okudu. Başbakan şiiri okurken salondakiler sürekli alkışlarla siiri böldü, şiirin bitimiyle salonda alkış tufanı koptu, Dinleyiciler Başbakan Erdoğan'ı dakikalarca ayakta alkışladı.
Yorumlar 3 Yorum Var
  • ZÜLMEDURDEROĞLU 25.09.2013 14:48
    ALLAH YARDIMCIN OLSUN. Cenabı mevla sana uzun ömürler versin. Senin şahsında İslam düşmanlığı yapanlara fırsat vermesin.
  • mehmet sait kandemir 25.09.2013 13:30
    Senin Allah'ına kurban olurum yolun yolumuzdur. düşüncen düşüncemizdir sana karşı olanlar bize karşı olanlardır senin düşmanın benim can düşmanımdır Allah yar ve yardımcın olsun. aminn
  • Haydar Kolcu 25.09.2013 08:07
    GÖZYAŞLARI !!!. BİR ŞİİRİ BU KADAR MUHTEŞEM YORUMLAYAN BİR BAŞKA KİŞİ TANIDINIZ'MI YEMİN EDERİM BENİM ŞİİRİ DİNLERKEN GÖZLERİMDEN YAŞLAR SÜZÜLDÜ,İNSANI BAMBAŞKA BİR ALEME HATTA İNSANI O ZİNDANDA HİSSETTİRDİ.KİM NE DERSE DESİN KİM NE YAZARSA YAZSIN TEK KELİME İLE MUHTEŞEM RECEP TAYYİP ERDOĞAN. TARİHİN VE MİLLETİN UNUTULMAZLARI VE GÖNLÜNDE YERİNİ ALDI.